Злинська об'єднана територіальна громада

Кіровоградська область, Новоукраїнський район

Зустріч з освітянами

Дата: 09.02.2021 11:24
Кількість переглядів: 1338

На минулому тижні відбулися, зустрічі й ознайомлення з територією громади та колективами, які працюють в структурі громади.

Зустрічі проводили сільський голова Недолужко Олександр Михайлович, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Кравченко Світлана Вікторівна та директорка будинку культури Подкопаєва Світлана Володимирівна з працівниками закладів освіти, садочків та бібліотеки.

На сьогоднішній день на території Злинської об’єднаної територіальної громади знаходяться такі освітні заклади, як Злинський ліцей та початкова школа ліцею, Філія Злинського ліцею І-ІІІ ступенів, Плетеноташлицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів та початкова школа, Розсохуватська школа І-ІІ ступенів. Також на території громади є два заклади дошкільної освіти «Сонечко» та «Берізка» та навчально-виховний комплекс «Дошкільнята». Крім закладів освіти є три сільських будинків культури та сільський клуб, а також три бібліотеки.

На утримання закладів відділу освіти, культури, молоді та спорту станом на січень місяць було витрачено 1 020 000,00 гривень с місцевого бюджету. За час керування відділом Кравченко Світланою Вікторівною в усі освітні заклади було придбано 4 компьютерні класи,  в Злинському ліцеї були замінені двері на першому поверсі та замінено опалювальний котел і декілька вікон в початковій школі. В Плетеноташлицькій загальноосвітній школі забезпечено обладнанням в хімічний кабінет та в Злинському ліцеї обладнання математичного класу.

Проведені зустрічі були конструктивними, спілкування проходило відкрито і не тільки на освітні теми. Були вислухані проблеми і наданий час вивчається можливість та першочерговість вирішення їх вирішення.

Спілкування з громадою буде продовжено.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь